Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: I andra områden finns fler fimpar – och turisterna välkomnas bra i Gävle

Svar till Sollbe om Rådhustorget

Reagerade som vanligt på denna persons insändare. Mycket fimpar!? Titta då vid alla busshållplatser i Sätra och Andersberg, eller ta en promenad i det renoverade Nordost, som kostat massvis av skattepengar. Fimpar och snusförpackningar.

Men Sollbe: Varför skulle en turist förvilla sig in i stans fulaste mest misskötta område "reservatet"? Där ogräs växer högt bland gatsten och efter husväggarna växer tistlar och brännässlor, flera husfasader är så nedslitna att de bör spärras av inom ett par år.

Turistbyrån ligger bra till Sollbe, eftersom alla turister kommer med husbil till den förträffliga ställplatsen, som för övrigt borde vara tre gånger så stor!

Det låg till och med en tyskflaggad segelbåt och en nederländsk motorkryssare i ån vecka 29.

Bygg ytterligare en till ställplats på planen ovanför Erikshjälpen, där det för närvarande är upplag för byggmaterial för kajreparationen!

Husbilsresenär

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare