Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Inga trafikregler gällde i Sandviken

Läste insändaren om körkort i flingpaketet. Jag är inflyttad till Sandviken och min uppfattning är att dessa trafikanter inte ens behövde köpa flingor.

Min första tid här var "spännande". Inga trafikregler gällde utom högerregeln.

Under mina år har jag mött bilar på gångbanor och de förväntar sig att jag skall lämna företräde. Alla cyklister( utom fyra på nio år, som cyklade på gatan) cyklar på gångbanorna. Även där förväntas jag lämna företräde.

Åtta av tio kliver aldrig av cykeln när de skall korsa gatan vid övergångsställe. I bästa fall ser de sig om. Även föräldrar med barn korsar på samma sätt.

Från min balkong kan jag se den fria företagsamheten. En man har annekterat ett stycke mark och har åtta till tio bilar uppställda till försäljning. På helgen kommer han med sina spekulanter. Inga boende i området göre sig besvär att ställa sin bil där.

Jag har hört följande efter och krock mellan bilar. "Det måste vara turister". Hej o hå. Hastighetsbegränsning är bara för de svagsinta.

Innehar ett riktigt körkort

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare