Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Invandrarna behövs – särskilt i nu i vården

Nu har vi fått tre tunga politiker som slåss om att veta bäst hur vi skall behandla flyktingar.

Sverige har alltid tagit emot flyktingar och de har alltid varit ovälkomna ända tills vi upptäckt att vi har behövt dem. Jag vill erinra om flyktingar från Finland, Jugoslavien. Sudettyskar och många fler.  De har alltid utsatts för förföljelse trots att de var nödvändiga för att vårt land kunde utvecklas med lönsamma industrier som följd.

Den senaste invandringen är en följd av de egna ländernas förföljelse, och döden som hotar de som inte kan ta sig till ett annat land.

De här svenska politikerna är ansvariga för att vår sjukvårdspersonal flytt till Norge då de har haft för dåliga tjänstgöringsvillkor och löner samt en ständig  press att producera allt mera. Det går an att föra en hård flyktingpolitik när man själv är frisk och otillbörligt välbetald.

Den som behövt anlita svensk sjukvård har upptäckt att en mycket stor del av dagens sjukvård sköts med den äran av invandrare. Den nu pågående krisen är beroende av denna personal och har gjort en gigantisk insats.

Det kan inte vara roligt att framstående politiker försöker köra ut dem ur Sverige. Det kanske inte är så underligt att en del svarar med olika brott, och som enligt dessa politiker verkar få det att framstå som att svenskar aldrig utför några brott.

Dessa tre politiker är inte värda att  bli valda till sina poster i allmänna val.

Kom ihåg alla tillmälen som slängdes ut om invandrande finländare som gjorde Sverige möjligt att utvecklas.

Jag har sett och hört det i över 90 år. Tänk efter själva hur ni beter er.

Karl Gustaf Skoog

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare