Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag är så trött på alla allvetare som gnäller på myndigheterna

Snälla media, sluta leta dessa allvetare de får en att gå i taket. Var har ni de som rättar sig efter restriktioner och regler, tvättar händer och håller distans? Kan inte de få komma till tals om vad de gör och hur de står ut?

Dessa som talar om för myndigheter vad de gör för fel och hur de skall göra blir man rent ut förbannad på. När nu ingen i hela världen vet – men de vet. Man slutar lyssna för man anser att de bara fladdrar med påståenden som de inte vet ett skvatt om. De förstör så man inte tar restriktioner på det sätt som man borde. Till och med att de visste vad vår kung sa och menade. Jag lyssnade också på vår kung och inte sa han det som de påstår. Låt oss åtminstone ta till oss vad han sa, det är förödande när de vill lägga sina tolkningar hos oss som också lyssnade.

Detta påverkar en mer än vad isoleringen gör, för vi kan vara ute hur mycket vi vill bara vi håller distans och det är vad de flesta gör, åtminstone vi som är till åren kommen som har den erfarenheten att vi är rädda om oss så till den grad att vi gör som de säger. Tids nog kommer den dagen när vi åter kan göra vad vi vill, men nu gäller de att se tiden an.

Gittan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare