Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag är så trött på den här skruvade världen

Annons

Jag är trött på att bli tillsagd att jag måste"sprida vår rikedom" till människor som inte har min arbetsetik.

Jag är trött på att bli tillsagd att regeringen tar pengar jag tjänat, ger dem till människor som är för lata för att tjäna egna.

Jag är trött på att vår regering höjer skatter och avgifter för att skicka våra pengar till andra länder som försöker ta över mitt land med seder, bruk, traditioner och religion, med mera.

Jag är trött på att bli tillsagd att jag måste sänka min levnadsstandard för att bekämpa global uppvärmning.

Jag är upprörd över att jag kan märkas som en rasist, för att jag är stolt över min kyrka, ska ignorera den senaste politiskt korrekta dumhet för att vara vän med en grupp som har för avsikt att döda mig för att jag inte anammat dess synvinkel.

Trött på religionsfrihet som utvidgas av politiker som bara är intresserade av att köpa röster.

Jag är trött på oskyldiga människor som förlorar sina jobb på grund av anklagelser som inte kan bevisas. Vad hände med att vara oskyldig tills skuld bevisats?

Jag är verkligen trött på människor som inte tar ansvar för sina liv och handlingar.

Ja, jag är väldigt trött!

Men jag är också väldigt glad över att vara 60+! För att jag, troligtvis, inte kommer att behöva se världen som dessa människor skapar. Tack och lov, jag är på väg ut och inte på väg in. Jag hatar bara att veta mina barn, barnbarn och familjer kommer att behöva möta den här skruvade världen.

Hur kan våra politiker eller media ändra det som sker?

Butter

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare