Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag är stolt över den här mannen för hans glödande passion

Jag såg den eritreiska presidenten pratade om problemen på kontinenten och dess människors lidande som ett resultat av diktatoriska regimer. Jag kom ihåg direkt den svenska medborgaren med eritreiska ursprung, Davit Isaak, som sitter i fängelserna i sitt tidigare hemland. Hans ögon lyser för rättvisa och frihet för sitt folk.

Jag är stolt över den här mannen för hans glödande passion, en drivkraft framåt och en inspiration för att göra världen till en bättre plats. Hans skrifter kommer att förbli en kraft för dem som vill utveckla världen. Han är en envis kämpe och visade för hela världen betydelsen av tolerans, frihet och konstruktiv dialog. Hans mod, motstånd och uppriktiga tro på yttrandefrihet utmanade den eritreiska regimen, som har kastat honom i fängelse i mer än två decennier.

Frihet för Davit och skam för regeringen för den eritreaniska presidenten Isaias Afwerki!

En kurd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare