Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag förstår inte agget mot miljökämparna

Svar till Lars Kamél: Ja, det mesta med klimatförändringarna är normalt

Du påstår att du vet alla svaren, och att det är fullständigt normalt med de ökade bränderna, torkan, ovädren, översvämningarna, krympande glaciärer, medeltemperaturen, och så vidare. Fullständigt normalt påstår du, utan att redovisa källan. Kan den källan vara dina egna funderingar? Ditt eget huvud?

De flesta forskare anser att vår påverkan på klimatet accelererar allt detta, mer och mer, jag tror mer på dem än dig, ledsen. Jag ser nyheter på media från alla  jordens hörn, det verifierar inte dina egna tankar. Att vårt hårda skövlande av tillgångarna inte skulle ha effekt? Lite naivt.

Jag förstår heller inte motviljan och agget till de miljökämpar som värnar om en bättre framtid på vårt lilla klot. Det borde jag själv och alla människor värna om. Det där om att förneka fakta, som du påstår är fullt normalt, i ditt fall tror jag det är rätt.

Janne

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare