Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag håller med SD om Ostkustbanan

Annons

Jag håller helt med Patrik Jönsson och Roger Hedlund, båda SD, om deras debattinlägg i Arbetarbladet beträffande Ostkustbanan, så jag rekommenderar alla som inte har läst den att göra det.

Var och en kan ju förstås bilda sig en egen uppfattning, men personligen tycker jag den tar upp saker och ting som de flesta tycker och tänker, utom då möjligen portföljnissarna från Stockholm som vill färdas fortare än sin egen skugga till astronomiska kostnader.

Om inte denna minoritetsregering vore så inskränkt utan kunde släppa greppet om skrivbordet och blicka ut, speciellt då norrut över vårat område södra Norrland och se möjligheterna för utbyggd infrastruktur och glömma det här med superhastighetsbanor i Södra Sverige för en stund och lägga krutet från Gävle och norrut.

Har tidigare skrivit insändare där jag med en dåres envishet hävdat att det skall vara dubbelspår även mellan Gävle och Trondheim och det skall dras efter norra Stambanan till Ånge för vidare utbyggnad till Storlien. Anledningen till detta är att inte glömma södra Norrlands inland.

Tusentals arbetstillfällen kommer att skapas utefter spåret under byggtiden, så även utefter Ostkustbanan.

När spåren är klara har Sverige blivit mer kompaktare med tusentals fler resenärer än idag. Så vad väntar vi på?

Fleischmann

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare