Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag har alltid varit moderat – men har nu tröttnat

Annons

Jag har alltid röstat på moderaterna i hela mitt liv, men de senaste årens skandaler som löser av varandra har gjort att jag tröttnat och nu brutit mitt medlemskap. Först har vi Lars Beckman, som sitter och gapar om hur illa allt är nu och hur dåligt allt sköts. Men när samme Beckman var med och satt vid makten i Gävle hände absolut ingenting. Beckman sitter nu och talar om sin besvikelse över allt han inte själv lyckades med.

Sedan har vi vårt förra kommunalråd Patrik Stenvard, som verkar dyka upp med en den ena en den andra debattartikeln och klaga på allt som finns. Men när samme Stenvard satt vid makten så lyckades han med allt utom det han utlovade. Patrik Stenvard skapade flera stora skandaler, där den mest uppmärksammade är den så kallade Åleskogaffären. Åleskogaffären är politiskt en av de största skandaler denna kommun varit med om. Att den ens fick genomföras är en politisk skandal, att sedan Åleskog inte själv tog sitt ansvar är beklämmande.

Trotts dessa skandaler och urusla valresultat så sitter både Lars Beckman och Patrik Stenvard kvar i partiet utan att skämmas eller ens be om ursäkt. Patrik Stenvard har inte ens givit oss en rimlig förklaring till Åleskogaffären och trots att merparten av partiets medlemmar var emot så körde han på.

Detta har nu gjort att jag tröttnat och hoppat av moderaterna. Jag tycker Patrik Stenvard bör ta sitt ansvar och hoppa av politiken och inte sitta tycka en massa.

Jimmy Östling, FD medlem i Moderaterna

Avhoppad moderat

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare