Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag känner sorg över hur vårt samhälle blivit

Vi har inte ”råd” att hjälpa de 22 000 människor som lever i ett läger anpassat för 3 000 på den svenska semesterön i Grekland. Mödrar med småbarn svälter och har inte tillgång till det mest basala för överlevnad. Människorna lever på samma sätt som judarna gjorde i koncentrationsläger under nazisterna och detta sker i Europa år 2020.

Virus och bakterier är något naturligt som funnits långt innan människan satte sin fot på jorden. Lika naturligt är det att starka organismer dödar svagare organismer. Egoism och ondska är något onaturligt som människan själv hittat på, och den lyser nu starkare än någonsin i vårt avlånga land!

Jag fäller inga tårar och tycker inte synd om någon som blir sjuk av ett virus i ett av världens rikaste länder med världens kanske bästa sjukvård. Däremot känner jag sorg för vad vårt samhälle har blivit.

En olycka kommer sällan ensam.

Daniel 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare