Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag spyr inte galla över alla partier

Svar till Gittan: "Sandvikens kommun gör tydligen inget bra om man ska tro Olov Göransson"

Egentligen borde jag inte replikera då jag skriver och står för mina insändare med mitt namn, medan ”Gittan” tydligen inte vill stå för sin insändare. Jag funderar: skriver man då i någons ställe? Men jag svarar ändå ”Gittan”: Jag ger i min insändare uttryck för vad ett väldigt stort antal väl insatta medborgare också har påvisat om hanteringen av Storviksbadet och Skolplanen och dess innehåll. I båda fallen har S och L varit de som stått för, som jag säger, tokerierna. Att jag skriver ”Tänker S och L rasera allt” syftar på att efter de nämnda två fallen av enligt mig dumheter, ser jag en risk i att S och L kommer att fortsätta som de gjort.

”Gittan” sveper yvigt och påstår att jag spyr galla över alla partier, vilket inte är fallet. Det är S och L som jag kritiserar så jag får väl anta att signaturen har något ihop med dem.

Olov Göransson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare