Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kristersson tar för stora ord i sin mun

Annons

"Stor i orden men liten på jorden" är ett gammalt ordspråk och syftar på någon som tar för sig mer än de kan utföra.

Ulf Kristersson är passande för det ordspråket. Hans vidlyftiga uttalanden om allt som behöver göras i vårt land är nog större än han orkar med. Det var väl meningen att han skulle bli den som utförde allt, vad jag kan förstå.

Ambitionerna är stora men den egna förmågan räcker inte till, därför hans tillit till Jimmie Åkessons parti (SD). Han har nog lyssnat för lite på Jimmie för han har bara ett förslag och det är ogenomförbart eftersom han skall utvisa alla invandrare – därmed stängs sjukvården och hemtjänsten. Det är där nästan alla invandrare arbetar. Sjukvården behöver personal, inte bara pengar. Framtiden för M verkar dyster efter alla beslut om frihet som vi får om M, KD och SD skall samarbeta. Frikyrkorörelsen har inte skapat någon frihet, särskilt inte livets ord vad jag minns.

En återgång till den ordning som rådde 1932 till 1976 är nog att föredra, då kunde någorlunda lika barn komma överens i de stora frågorna.

Idag är det kaos, inte bara hos M, trots Ulf Kristerssons ordförandeskap.

Gråsosse

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare