Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Lars Beckman har ingen empati för oss sjuka

Annons

Lars Beckman sprider desinformation.

Angående försörjningsstöd så påstår Lars Beckman i moderaterna att det ges ut utan motkrav.

LÄS MER: Beckmans nya förslag: Ge gävleborgare enkla jobb – för 4 500 kronor i månaden

Jag har en kronisk sjukdom och blev nollad på min sjukpenninggrundande inkomst för 20 år sen, sedan dess har jag fått söka socialbidrag, som numer kallas försörjningsstöd.

Under dessa 20 år har jag ALDRIG fått pengar utan motkrav. Kravet är, och har varit, att jag har stått inskriven hos arbetsförmedlingen, deltagit i deras program och utbildningar samt låtsasjobb, och att jag ska stå till arbetsmarknadens förfogande.

Sociala piskade mig så hårt och jag ställde också höga krav på mig själv att göra rätt för mig, så jag blev sjukare i min kroniska sjukdom. INGEN skall någonsin tro att jag ville vara bidragsberoende, det var aldrig min plan i livet.

Allt jag drömt om och önskat i hela mitt liv var, och är fortfarande, är att vara frisk och kunna göra rätt för mig och ha en värdigt liv.

Jag hoppas att ni journalister kan berätta sanningen för politiker som lever i en helt annan värld med en inkomst 67 000 kr/månad, som jag bara kunnat drömma om.

Lars Beckman har ingen empati för oss sjuka som inte valde våra gener. Dessutom har dessa politiker monterat ned hela sjukförsäkringssystemet så vi har ingen chans längre att få sjukpension/sjukersättning.

För vi som är sjukast har ingen ork att kriga och överklaga mot försäkringskassan.

Numer är jag sjukskriven med försörjningsstöd.

Föraktet mot oss sjuka är fruktansvärt

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare