Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Låt polisen komma till skolan och hämta förövarna

Annons

Läste om Oliver 8 år och hur han har det i skolan.

Stackars lilla barn vad han och hans familj får stå ut med för att vi vuxna inte har råg i ryggen. Jag känner stort medlidande med honom och alla andra barn som inte känner sig trygga i skolan.

Varför tolererar vi vuxna att sådant här får hända över huvud taget, för det är ju det vi gör när vi inte säger stopp och det bara fortsätter på vissa skolgårdar runt om i landet. Nä, rektorer och lärare, låt polisen komma och hämta förövarna, kör hem dem till deras föräldrar och starta en utredning med hjälp av socialtjänsten. Låt dem inte komma tillbaka till skolan förrän bättring skett och de förstår att våld inte tolereras i skolan. Det är bara att polisanmäla!

LÄS MER – INSÄNDARE: Låt pojken vara hemma tills det löst sig

Man måste förstå att man inte kan bete sig hur som helst i ett fungerande samhälle, att det finns gränser för vad som tolereras, att man inte bara har rättigheter utan också skyldigheter. Andra barn ska inte behöva få ont i magen eller bli slagna av ohyfsade ungar för att kunna gå i den svenska skolan.

Vi vuxna skulle inte tolerera att ha det så på arbetet och så ska inte heller barn ha det på sin "arbetsplats".

Och så ett ord till er vuxna som tycker att era barn aldrig gör fel: Genom att hela tiden stå och försvara barnet, vad den än hittar på, så godkänner ni barnets beteende och denne kan fortsätta med sina dumheter. Tänk på det!

JVA

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare