Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: M, SD och KD är inte till för så kallade vanliga människor

Kommentar till William Elofsson (M): "Vi kommer att söka majoritet för att få igenom vår politik oavsett vem vi bildar majoritet med"

"Maka söker kaka eller Lika barn leka bäst". M i Gävle kommer att liera sig med SD inför nästa val 2022 eftersom riks-M också öppnat och meddelat samma sak. På en direkt fråga för en tid sedan svarade Lars Beckman, riksdagsman för M: "Nej inget SD-samarbete". Men det löftet var lika innehållstomt som partiledarens Ulf Kristerssons löfte till Hédi Fried, förintelseöverlevare, att inget SD-samarbete är aktuellt.

Kommunalrådet i opposition, William Elofsson M i Gävle, menar att han uppfattar SD som ett demokratiskt parti men att vissa olämpliga element söker sig till SD. Bara för några dagar sedan stod SD riksdagsmannen Oscar Sjöstedt i talarstolen och mästrade att en person med en intellektuell funktionsnedsättning beviljats uppehållstillstånd i stället för att satsa på personer med högt intellekt.

Tänker på vad jag hört ryktesvägen, att familjer med barn som är i behov av assistenter och som förlorat assistenttimmar tror att en röst på SD är en röst för ändring att behovet av mer assistenttimmar möjliggörs om SD får vara med i regeringsställning. Ett parti där vi var och varannan dag får läsa, se och höra uttalanden från politiker på kommunal-, regional- och riksnivå kränker medborgare.

Likväl om SD-politiker som gör kriminella handlingar. Tycker att blåögdheten hos många är skrämmande som tror att SD och även M och KD är bra för Sverige och för gemene man om de kommer i regeringsställning. 

Innan nästa val läs, lyssna och fråga genom att ta reda på så mycket du bara kan om både M och SD samt KD. Givetvis om andra partier också. Förhoppningsvis kommer du till samma insikt som jag, att dessa partier inte är till för så kallade vanliga människor. 

Varken SD, M eller KD för mig

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare