Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Många förändringar väntar när vi är "fria" från pandemin

När framtiden ljusnar och den långa tråkiga pandemin är över, när vet ingen, då kommer det att bli förändringar, var så säker. Då kommer företag att se över om det över huvud taget är ekonomiskt vettigt att hyra lyxkontor på fashionabla adresser. De kommer se över personalstyrkan och allting annat nu när de upptäckt att det går bra att jobba hemifrån. Bredband och fiber byggs ut över hela landet så datakapaciteten är i stort sett lika bra som på kontoret.

Vidare kommer även de offentliga inrättningarna att se över sina rutiner, de som kan jobba hemifrån kanske får fortsätta med det. Är det nödvändigt med alla dessa chefer, etcetera. Bara de som måste jobba på ett centralt kontor av någon anledning kommer att få göra det.

Sedan kan man ju undra hur effektivt man jobbar hemifrån när man inte har någon chef som hänger över axeln. Man måste även ta hänsyn till den sociala sidan å andra sidan, det måste ju bli väldigt ensamt och tråkigt i brist på arbetskamrater. Dessutom måste man som sagt ha en stark självdisciplin om någonting ska bli gjort. Vi får se hur det blir när vi blir ”fria”.

Rufus

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare