Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Min buss är så försenad att jag missar tid i skolan

Till X-trafik och era busschaufförer som inte kan göra sitt jobb.

Jag tar bussen, linje 1 från Valbo, till och från skolan varenda dag. Men det är svårt att inte bli irriterad på trafiken när chaufförerna inte verkar kunna göra sitt jobb. Senast idag (11/12) körde chauffören förbi min hållplats. Bussen var sen, den efter var också sen och jag kom en kvart sent till skolan och missade genomgången på vår nästa uppgift. Tusen tack för det.

Bussen körde förbi för att den var fullpackad. Om inte X-trafik märkt det än så tar fler personer bussen när det blir kallt och snön kommer. Men ändå insisterar ni på att köra de korta bussarna och barn som jag får lida. Aldrig någonsin kommer det en lång buss på morgonen när jag ska till skolan, och det blir alltid trångt och bussen blir packad av barn som ska till skolan och måste stå hela resan. Kör de långa bussarna på morgnarna eller gör så att de går oftare.

Argt skolbarn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare