Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Moderata väljare väntar fortfarande på tydligt svar om Åleskogaffären

Annons

Vi ser dagligen hur Moderaterna syns i debattartikel efter debattartikel och i sociala medier. Självklart syns partiet mer på grund av att man sitter i opinion. Men det som gör mig orolig är den typ av kritik man framför och på vilket vis man framför den.

Vi kunde så sent som i förra veckan läsa om hur Patrik Stenvard (M) riktade kritik mot hur regionen sköts och hur pengarna sköts i regionen. Självklart ska Patrik Stenvard ha all rätt att ställa sig frågan och frågor till de politiska motståndarna, det är ju det själva politiken går ut på. Men att ställa frågor och förvänta sig svar på sina frågor från den andra politiska sidan borde inte vara det Moderaterna skulle lägga störst energi på. Moderaterna bordet i stället ge sina väljare svar på viktiga frågor som jag och andra moderata väljare länge velat ha svar på.

En fråga jag och många andra oroliga moderata väljare vill ha ett tydligt svar på är vad som egentligen hände i den så kallade Åleskogaffären, som ringlade runt i media i månader och som med stor säkerhet var en bidragande orsak till att vi tappade makten.

Patrik Stenvard som var med och ledde Åleskogaffären har inte givit mig eller andra moderata väljare svar på hur det gick till och varför denna skandal genomfördes. Vi väljare var emot det och vi känner en stor oro inför Moderaterna i Gävles framtid. Ett parti jag och många andra haft stort förtroende för under lång tid, ett förtroende som börjar vackla.

Orolig pensionär och moderat väljare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare