Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: När man ska lämna sina hushållssopor och möts av denna syn då blir åtminstone jag heligt förbannad

Nu får ni ursäkta men ibland räcker vanlig normal vardagssvenska liksom inte till och man känner ett starkt behov av språkförstärkning!

När man ska lämna sina hushållssopor och möts av denna syn då blir åtminstone jag heligt förbannad. Vad för sorts människor beter sig så här? Är de helt j**la urblåsta i skallen och totalbefriade från sånt som vanligt hyfs och normalt folkvett. Ska det vara så förbannat svårt att göra en så enkel sak som att lägga sina hushållssopor i därför avsedda kärl i miljöhuset?  Eller, hemska tanke, är det folk som inte har tillgång till miljöhusets nyckel som är ansvariga? Vem det än är  så syns dom tycka att det är helt normalt att ha det så här omkring sig. Kunde kanske passa att vederbörande bosätter sig på någon godkänd soptipp eller miljöstation för att tillfredsställa sina behov av en inspirerande omgivning.

Nu är det ju inte bara att det ser rent ut sagt för jävligt ut, det för med sig en massa annat också! Asätarna kråkor, kajor, skator och råttor, för att inte tala om måsarna som snart kommer, är snabba med att öppna och inventera godispåsarna så att innehållet sprids vida omkring. Så vill man förgylla tillvaron med att skita ner omkring sej är det här ett bra sätt.

Och jag bara undrar. De som gör så här. Tycker dom att det är juste att jag andra hyresgäster ska betala städningen efter dem?

G

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare