Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: När S "gick i säng" med MP blev det Sverigedemokraterna för mig

Svar till Nyfiken väljare: Förklara varför ni röstar på SD

Varför just jag röstar på SD? Till att börja med så har jag alltid röstat på sossarna förut, ända sen jag började jobba på 70-talet. Det förhållande tog slut på 2000-talet och orsaken stavas Miljöpartiet. När sossarna gick i säng med det parti jag avskyr mest av alla så blev det ju omöjligt att rösta på dem. Och Moderaterna eller nåt av deras svanspartier ville jag inte heller rösta på, så de blev det SD, kanske som en protest i början. Senare har jag läst på lite mer om SD, försökt lusläsa partiprogrammet till exempel och inser att just nu är det det enda alternativet för mig.

Sen hjälper det ju till med den mobbingen som övriga partier och media sysslar med mot SD. Kolla bara på den nya ledarskribenten i Arbetarbladet, han avskyr ju SD och tar alla chanser att tala om det i den här tidningen. Han är en bra valarbetare för SD, men tyvärr inser han det inte själv utan fortsätter smutskasta dem. Det funkar inte kan jag meddela.

Och mycket av det SD sagt för några år sen och fått skit för i media, det har ju visat sig stämma och andra partier har följt med.

Den dagen sossarna fimpar MP för gott så kommer jag att tänka om, förmodar jag. Kan tillägga att jag inte är ensam om de här tankarna, jobbar på industri och det är så här snacket går runt fikabordet.

Så fimpa MP innan det är för sent, ni sossar, och försök stå på egna ben igen. Det tror jag ni vinner röster på, fast nu är det nog i senaste laget, tror det är kört för socialdemokratin för lång tid framåt

Peter

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare