Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Norrsundets turism fördubblades nästan i år – tänk om kommunen kunde hjälpa till

Annons

"Un pour tous, tous pour un" - "En för alla, alla för en", hämtat från äventyrsromanen av Alexandre Dumas d.ä. - De tre musketörerna!

I vår bygd, Hamrånge/Norrsundet har våra egna kämpar i kampen mot urbaniseringen för att utveckla kommunens ytterområden! Dennis, Magnus och Lars-Göran! Ni är våra musketörer - ni får själva avgöra vem som är vem. Ert bygge fortskrider. Framöver är nya rökeriet, produktionsytor med kylar och kök snart klara. Heder till er för att ni i första hand anlitar bygdens egna företag, bland annat Geschwindts Plåt som jobbar med säkra tak! Även Bolins Rör finns med. Restaurangsdelen är nästa etapp.

Väntar med spänning och glädje på nästa vår och sommar. Ja som ni ser/läser sprudlar det av framtidstro för oss i Hamrånge/Norrsundet!

Många här gör allt vi kan - men vi måste få mer hjälp från kommunen!

Hjälp oss att försköna småbåtshamnen upp till Ådala!

Hjälp oss att få rådighet över marken i centrum upp till Ådala förbi småbåtshamnen! I år har besöksantalet, båtar och husbilar ökat med 70 procent! Tänk om kommunen hjälpte till så att en fin serviceanläggning för våra gäster byggs.

Stig Edvinsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare