Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Nu är det för dyrt med frukt och grönsaker

Hur i herrans namn ska vanliga barnfamiljer med vanliga löner kunna följa myndigheternas och kostexperternas råd att äta mer frukt och grönt?

Försöker handla en gång i veckan och nästan vid varje tillfälle har, i det här fallet Ica, smyghöjt priset på just frukt och grönt, så nu är det helt enkelt för dyrt.

Det verkar att så fort det är något inslag på tv eller radio eller någon reklamsnutt om just dessa varor passar Ica på att höja lite grann. Tyvärr är det här hemma nu slutköpt på frukt och grönt från och med nu.

Nu har tydligen inte Ica tid att engagera sig i oss konsumenter eftersom all tid går åt till att maximera vinsten och höja priserna vecka för vecka. Det enda jag vet som har sänkts är mjölk, och det hände när övergången från Gefleortens Mejeri gick över till Arla, så tack för det Ica. Även om det var på grund av Arla.

Jägaren

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare