Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Nu lämnar jag Cirkus Moderaterna

Annons

När man angriper Carl Bildt som Hanif Bali har gjort, då är måttet rågat. Hanif Bali beter sig som Lars Beckman har gjort i Gävle mot sina partivänner.

Den 7 september 2019 är alla moderata medlemmar i Gävle inbjudna till en medlemsträff på Huseliiharen i Gävle dit även Hanif Bali är inbjuden. Vem vill gå på ett moderat medlemsmöte dit Hanif Bali är inbjuden? Han är en person som har angripitit Carl Bildt på ett så klandervärt sätt. Vilka äkta moderater vill gå på detta medlemsmöte och betala pengar för att träffa Hanif Bali och Lars Beckman?

Hanif Bali beter sig som Lars Beckman har gjort i Gävle mot sina partivänner.

Efter onsdagens information om Hanif Bali, Lars Beckman och Jan Eriksson, vilka är personer som är riksdagskandidater för moderaterna har dessa uttryckt sig väldigt olämpligt, även enligt partiledaren Ulf Kristersson?

I och med detta kommer jag nu att tacka nej till att deltaga på Gävlemoderaternas medlemsmöte på Huseliiharen. Har i och med detta beslutat att lämna moderaterna.

Före detta medlem i moderaterna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare