Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: På golvet inom sjukvården dras det in – skicka dit direktörerna

Annons

Hörde på radion om nya direktörstitlar på regionen, titlar jag aldrig hört talats om. De har säkert funnits länge utan att jag har hört talas om dem. Men det är väl inte så konstigt, snart har väl regionen mer chefer, direktörer med flera tärande personal.

På golvet inom sjukvården minskas det och dras in hela tiden, varför gör man inte det på administrationsnivå och på chefsnivå? Jag är trött på att betala av min skatt till dessa personer, skicka ner dem på golvet i stället, naturligtvis med lika lön som de stackare som upprätthåller vården.

Sen tycker jag att vi kan skicka dit alla oppositionsråd också. De har inte ens blivit valda enligt demokratisk ordning. Sug på den ni! Nej, de är verkligen tärande på våra skattepengar. De får väl försöka att komma igen vid nästa val istället.

Vart är vi på väg i samhället? Är det bara ryggdunkar med mera som gäller?

Christer Lundqvist

Hofors

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare