Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Partiledarna borde sopa rent framför egen dörr

Så har de vuxna i rummet uttalat sig beträffande gängkriminaliteten. De tycker att regeringen ska avsättas på grund av att den gjort för lite eller inget i frågan. Att regeringen inte förstår problemet. Vilka är då de vuxna i rummet?

Jimmie Åkesson, partiledare för Sverigedemokraterna. Partiet som har många politiker som begått brott själva. De lockar också intresserade partisympatisörer som är utövande kriminella och rasistiska personer.

Ulf Kristersson partiledare för Moderaterna, som inte har alldeles rent mjöl i påsen när han haft andra uppdrag. Ett parti som lockar väljare från den så kallade överklassen. Många som fifflar med ekonomi och tvivelaktiga affärer. Allt för egen vinning.

Kristdemokraternas Ebba Busch som tror att hon företräder gud den allsmäktige. Som är expert på att anklaga regeringen att med berått mod döda äldre covidsjuka. Hennes parti är med och styr i Stockholm och det är väl bekant att stora nedskärningar väntar vården där som redan före pandemin gick på knäna.

För att försöka ta bladet från munnen så går partiledare för dessa partier till attack mot regeringen. Kanske bättre att sopa rent framför den egna dörren?

Med detta så vill jag inte tycka eller tro att det inte förekommer oegentligheter i de andra riksdagspartierna. 

Vem är den vuxne?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare