Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Politiker, ni är i riktigt blåsväder vad gäller Hulkboden

Annons

Svar till Thomas Möller: Dumt att lägga ner Hulkboden – är som ett andra hem för många

Instämmer med Thomas Möller om dess stora funktion/tillgång bland ungdomar, framför allt på Sätra där det är stora problem med stökighet inne på centrum.

Men inte att förglömma att den fyller ett stort behov för oss pensionärer som också behöver röra på oss, till ett mycket rimligt pris.

Jag åker från Brynäs flera gånger i veckan för att få en fantastisk samvaro med andra pigga pensionärer och tränar med professionell ledning. Det är alltid rent och snyggt och trevlig personal. Jag upplever att väldigt många av pensionärerna bor i Sätra och har därför gång- och cykelavstånd till ett fantastiskt fungerande gym.

Inse ni styrande i Gävle kommun, som säkert aldrig har varit på Hulkboden, att nu är ni riktigt i blåsväder? Ta ett snack med någon som arbetar på Hulkboden och gör ett eller flera studiebesök innan ni tar ett felaktigt beslut.

En arg och besviken pensionär

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare