Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Politisk katastrof är överhängande

Om det blir nyval är risken stor att nästa statsminister blir en moderatledare som är känd för att ha ägnat sig åt tvivelaktiga affärer i tidigare politiska utövningar som i normalfallet borde ha lett till böter eller fängelse. Som justitieminister kan han som inget vet, med en Sverigedemokratipartitillhöriget sprunget ur nazismen och med många partimedlemmar och anhängare med våldskapital som ledstjärna.

En partypingla från Kristdemokraterna som festar loss med kompisar och anlitar säkerhetspolisen som taxi till vänner för skjuts hem. Hon kallar sig kristen. Hon siktar på att bli jämställdhetsminister i en högerregering. Om jag vore kristen så skulle jag be Gud att en regering med dessa företrädare blir en katastrof för Sverige och be att stoppa den risken.

Moder Svea må  gråta blod om oturen är framme. Men jag hoppas att det inte blir dessa politiska företrädare som ska styra Sverige-skutan varken nu eller från 2022.

Så illa får det inte gå

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare