Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Samma gamla visa igen med stora propagandatrumman

Annons

Arbetarbladets ledare "Dödstalen som SD inte bryr sig om på riktigt", är så propagandistiskt skriven att den skulle kunna vara skriven av Goebbels på 30-talet eller 50-talets Pravda. För oss som varit med låter det väldigt bekant – samma argument hördes när man ville försvara fackmedlemmars kollektivanslutning till socialdemokraterna – jo, det är faktiskt sant – detta är för bara en generation sedan!

Nu samma gamla visa igen. När ett socialdemokratiskt orättfärdigt monopol föreslås brytas slås på stora propagandatrumman. Det är ju faktiskt inte tal om att försvaga skyddsombuden, utan tvärtom förstärka organisationen.

Fackmedlemmar, kämpa på i ert fack men se till att ni inte blir tysta medlöpare till att ett parti får monopol på era pengar och inflytande som dessutom bidrar till att skada era intressen.

Snickarson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare