Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Sänk musikvolymen på bussen!

Jag tycker att några av busschaufförerna på linjen Gävle–Sandviken och Sandviken–Gävle har för hög volym på musiken i bussen. Det räcker med skrikiga ungdomar ibland! Det är inte okej med så hög volym så att om man sitter på andra våningen känns det i fötterna från högtalarna från första våningen

Nu för tiden åker många personer med olika hälsoproblem buss – kanske man har huvudvärk? En gammal person eller en mamma med en bebis.

Jag har provat hörselproppar men det hjälper inte, jag hör ändå högljudd musik och radio som skriker.

Dessutom har jag en hörselnedsättning som gör att jag är jättekänslig för alla ljud. Jag vill inte att min hörsel blir ännu sämre.

Man kommer till jobbet efter en sådan "disko" då blir man irriterad och trött. Efter jobbet är man tvungen att lyssna på högljudd musik på bussen återigen. När man sitter i bussen vill man kanske vila efter en arbetsdag.

När ska man ta hänsyn till folk som betalar för att åka buss? Ska jag behöva ta bilen fram och tillbaka mellan Gävle och Sandviken varje dag istället? Alla pratar ju om att åka kollektivt.

Tycker X-trafiks ledning att högljudd radio på bussarna är okej?

Passagerare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare