Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: SD ger ingen trygghet

Svar till patetiskt. Insändare: Är SD:s politik lika med trygghet? Nej knappast

Bra skrivet av "patetiskt". Håller med och önskar, som så ofta i debatter om SD lägga till detta. Fortfarande en gåta att anhängare till detta parti är helt historielösa, naiva att tro något i stil med ..."när vi får makten" (vilket aldrig kommer ske, men en hel del röster tyvärr, så det blir oreda i riksdagen. Tack och lov existerar krafter som fattar deras vansinne i andra partier och kommer att sätta stopp).

Samt att de enbart har en grundfråga som de driver först och det är invandring/invandrare med mera, hur de ska stoppas, kastas ut och att de gör skillnad på människor.  SD högaktar Ungerns och Egyptens styre, där det fria ordet och journalister med avvikande åsikter, fängslas/tystas. Är det trygghet? "Jamen så blir det inte här, piper anhängarna" Nå, det ska vi som ser lite längre än näsan är kort hjälpa till att motverka.

Å.A

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare