Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Se till att kampanjvaror finns på hyllorna

Vissa av oss har en lapp med ”Reklam, nej tack” på brevlådan. Det har inte jag eftersom jag jagar extrapriser. Varför inte? Inte helt fel att få sin favoritost några spänn billigare. Många av oss antingen måste eller av någon annan anledning borde eller vill hålla nere hushållsutgifterna. Många gånger gör vi det genom att handla våra favoritartiklar just när de är som billigast. Tidigare har jag därför varit tidig i butiken för att få ta del av dessa varor, men numera verkar det ganska svårt.

Någon affär öppnar 06.00, en annan 07.00, många kl. 08.00. Kommer du dit då, en måndag när extraprisveckan startat kan du för det mesta uppleva att de varor du noterat på din lista icke finns på hyllorna. Ibland inga varor alls på vissa hyllor, speciellt bröd. Tror ni verkligen att jag åker till en livsmedelsbutik bara för att strosa omkring, titta på interiören eller för att studera hur en städmaskin rensar upp i hörnen?

Jag handlar (just nu) för det mesta på Willys Hemsta och på Ica Hövdingavägen och jag kan absolut inte längre lita på att de varor jag vill ha – och ni lovat ska finnas – finns i butiken (Ica Kvantum, Fjällbacken har jag bojkottat sedan länge av samma skäl).

Till Willys Hemsta och Ica Hövdingavägen kan jag säga: Lova inget ni aldrig kan hålla! Öppna butiken först när varorna ni annonserat har landat på hyllan, inte en minut innan. Ärlighet varar längst och ni kommer då behålla era (för närvarande) trogna kunder.

Bomhusbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare