Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Simon, du tar fokus ifrån den verkliga debatten

Annons

Svar till Simon Ridells ledare: Moderaterna fortsätter skrubba bort SD:s brunstämpel

Simon Ridell, du lyfter ett problem som inte existerar. Att fokus ifrån Agendas partiledardebatt kommer att handla om Sverigedemokraterna, det är en given fråga då du antingen är en älskare eller hatare. Detta tar fokus ifrån de som verkligen skedde.

Att Sveriges statsminister står i debatt med Sjöstedt och ljuger om var svenska skattepengar går gällande ekonomiskt stöd till Turkiet som just i detta nu dödar oskyldiga människor i Syrien är en katastrof. När vi funderar på vad det faktiskt innebär att Löfven försöker föra svenska folket bakom ljuset med vad som händer med pengar som folket betalar in till staten. Där ligger det stora problemet, inte huruvida Jimmie vänder ryggen åt tv-kamerorna i några sekunder för att skapa uppmärksamhet, tvärtom väljer du att gå i Jimmys fälla.

MissTeatcher

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare