Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Skärpning alla äldre som struntar i corona-reglerna

Visst är det svårt att acceptera att man blir äldre. Samtidigt är ett långt liv det många önskar. Nu befinner sig världen i kris. Kaos. Ovisshet. Och då måste alla hjälpas åt. Undvika att belasta vården så att de som verkligen behöver hjälp kan få det!

Sverige har tagit några extravaganta beslut för att hålla situationen under kontroll. Och det är ALLAS ansvar att bidra, både för vår egen och våra näras välmående, men även för hela samhället. När man då MÅSTE gå till affären för att, snabbt och med behörigt avstånd till medmänniskor, köpa det nödvändiga slås man vid varje tillfälle av alla dessa äldre, kanske ”bara 68 år”, men ändå! Pensionärer som glider omkring, klämmer på varor, jagar extrapriser, pratar med andra äldre och snyter sig i tygnäsdukar!

Allvarligt talat! DET HÄR GÄLLER OSS ALLA! Ni anser tydligen att er vardagslunk är viktigare än andras liv?! Men det ni gör är att ni understödjer risken att andra inte kan få vård, och utsätter fler för onödiga smittor från oss som MÅSTE handla och vistas i affären där ni ”beter er som vanligt”. Det kommer att gå ut över unga vuxna, som till exempel cancer- och hjärtsjuka, människor som stannar hemma och får hjälp av oss som handlar i butiker fulla av hänsynslösa pensionärer.

Många följer råden! Bra kämpat! Jag lider med alla ensamma! Men andelen äldre som antingen är direkt korkade eller helt enkelt bara egoister är alldeles för stor. Ni borde inte få vård om ni beter er så här.Skärpning!

Försiktig och arg dotter till hjärtsjuk och mamma till hjärtsjuk

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare