Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Skicka med lapp om gratis parkering med kallelsen till Gävle sjukhus

Annons

Har ett förslag: när sjukvården kallar till undersökning på sjukhuset bifoga en "gratis parkeringslapp" att fästa i vindruta på bilen. Vi är många långväga, äldre och andra som måste nyttja egen bil eller bli skjutsade till sjukhuset för att buss och tåg kommunikationer exempelvis inte fungerar eller inte ens finns att tillgå.

Då skulle bland annat eventuella problem när p-automat inte fungerar och de som inte har senaste modell av mobil eller kunskap att betala via dessa.

Sjukhuset skulle till och med kunna ha hämtservice i någon form från parkering till entrén. Exempelvis en liten buss som hämtar upp de som har svårt att gå men kan köra egen bil. Det kan ju vara tillfälliga sjukdomstillstånd som man inte får handikapptillstånd för.

Det finns många lösningar bara man vill engagera sig. Det finns säkert många arbetslösa i olika program som kan köra buss el rullstol sommartid för denna service.

Tintin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare