Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Snälla, lyssna på specialisterna – de kan sin sak

Är det inte så att regeringen har den bästa expertisen beträffande smittskydd? Kreti och pleti sätter ihop olika informationskällor och bildar sig en egen uppfattning, tycker, tänker och tror, Sluta att nedvärdera dessa experter, de kan sitt jobb, annars hade de inte innehaft den positionen.

Det finns ju situationer som de inte kan råda över, men anpassar sig när det när det är möjligt, med befolkningens väl i fokus. Sluta med kritik från väljare, folkled och dylikt. Låt dessa kvalificerade människor jobba ifred. Eller har media skapat all denna diskussion för att sälja lösnummer?

Jag har själv fullt förtroende för de experter som gör sitt bästa för att begränsa detta och mildra de ekonomiska och nu levande för  skadeverkningarna. Ärligt sagt, vad spelar det för roll om en överårig dör lite tidigare i corona eller i någon av de sjukdomar hen hade före detta utbrott? Hårt sagt men sant, det viktiga är väl att människan inte behöver lida.

Jag har full förståelse för de som mist nära anhörig i detta kaos som nu råder och beklagar detta. Men snälla, lyssna på de specialister som finns, de är de bästa vi har och ifrågasätt inte deras handlande. De vet mer än både du och jag och har förmågan att se bortom "horisonten".

gubben i lådan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare