Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Som vanligt har Jimmie ingen egen lösning

Jag var en av dem som ansåg att SD Skulle få komma in i riksdagen när de första gången fått 4 procent. Det var ju ett resultatet av ett allmänt val. Jag tappade förtroendet för Jimmie Åkessons kritik när han yttrade att endast de som var etniska Svenskar, det vill säga födda i Sverige, skulle få bo här.

En som för talan för en stor grupp kritiska svenskar bör ha så mycket kunskap om Sverige att åtminstone han själv borde veta att det finns inte några etniska svenskar. Vi är alla ättlingar till invandrare efter istiden. Nu har åren gått och Jimmie har alltid kritiserat svensk politik. De enda förslag han själv kommit med har varit att visa ut flyktingar.

Nu kritiserar han regeringen för  katastrofalt dålig strategi i coronakrisen som inte SD kan acceptera. Som vanligt har Jimmie ingen egen lösning i frågan. Om det är någon som skall kritiseras så är det de svenskar som inte accepterar de regler som ställts upp. Dit hör förvisso SD:s medlemmar.

Karl Gustaf Skoog

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare