Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Stå på er i kommunen – alla står bakom er i Synsamaffären

Kommentar på chefredaktör Jacob Hildings krönika: "Kommunchefens lajkande är ett bevis för Arbetarbladets betydelse"

Mycket märkligt agerande av Ockelbo kommuns ledning att vägra svara på Arbetarbladets frågor om Synsamaffären. Sedan att man kommenterar den i en annan tidskrift är ännu märkligare. Då går det helt plötsligt bra.

Ska man få någonting idag är det bara att utnyttja alla kanaler man kan och vara fräck och framfusig. Är det dessutom en liten ort som Ockelbo är det sju resor jävligare. Det finns säkert hundra ställen i Sverige som skulle passa lika bra om inte bättre.

Börjar kommunledningen i Ockelbo svaja och inte går med högburet huvud genom denna inledningsfas, utan undviker frågor är det kört. Vad är det man säger? Blyga pojkar får inte dansa med vackra flickor!

Så stå på er nu Ockelbo kommun, ni har alla invånare bakom er, fast det är klart några avundsjuka bromsklossar tycks alltid dyka upp.

Edvin

HÄR KAN DU LÄSA ALLT OM SYNSAMS FLYTT TILL OCKELBO

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare