Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Stressande hinna med annat efter skolan – vi borde börja tidigare

Jag anser att man ska börja tidigare i skolan. Om man gör det så slutar man då tidigare och har därför mer tid till exempelvis fritidsaktiviteter, läxor och vänner.

Det är många ungdomar som har olika aktiviteter efter skolan men det går inte att hinna med allt om man slutar så sent. De flesta vill att man ska börja senare men i så fall slutar man senare och då har man inte tid till så mycket efter skolan.

Efter en lång skoldag vill man oftast bara lägga sig och vila men då har man istället massor av läxor man måste göra. Man skulle i så fall behöva plugga innan skolan på morgonen och det tror jag inte att så många skulle vilja göra.

Nu kanske ni tänker ”men vi behöver redan gå upp så tidigt och nu måste vi gå upp ännu tidigare”, då vill jag säga att man får lika mycket sömn ändå. Om man slutar tidigare har man som sagt mer tid till allt annat och kan därför lägga sig tidigare för att man redan är klar med allt.

Så vi med mycket att göra efter skolan skulle bli mindre stressade av det här!

En stressad elev

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare