Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare+ svar direkt: Gavlegårdarna slappnar av mer och mer

Kommentar till Gittan och Gavlegårdarna.

Håller med dig, Gavlegårdarna slappnar av mer och mer. Det finns ingen som verkligen visar med hela handen, att så här ska det se ut på balkongerna och inte en massa presenningar som är uppsatta för att hindra insyn. Balkongerna "äger" Gavlegårdarna, samma sak med som du nämner persiennerna, visserligen så är det hyresgästens egna men att säga till kan inte vara förbjudet. Gavlegårdarna är rädda att de kränker vissa människor.

hyresgäst.  

Svar direkt:

Tråkigt att du känner dig missnöjd med oss som din hyresvärd. Vi arbetar ständigt för att försöka förbättra din och övriga hyresgästers boendemiljö tillsammans med er som bor i våra områden och lyckligtvis har ni i den årliga hyresgästenkäten gett oss allt bättre betyg inom de flesta områden.

Tyvärr har vi dock under pandemin inte kunnat ha samma snabba hantering av icke akuta arbeten som tex lampbyten i källare och det kan därför ha tagit upp till 10 dagar för oss att hantera denna typ av fel. När det gäller persienner är det precis som du skriver, det är hyresgästens ansvar och vi kan bara uppmärksamma hyresgästen på detta om tillfälle ges. Men precis som vi inte kan ha synpunkter på om någons gardiner är vackra eller fula, så kan vi bara ha ett resonemang med er som hyresgäster om hur vi tillsammans skapar bästa möjliga boendemiljö för alla.

Mvh

Ann-Sofie Thornberg

Avdelningschef Boende, Gavlegårdarna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare