Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare + svar direkt: Har SIF egna publikregler nu i coronatider?

En fundering, har SIF egna regler när det gäller publik på matcher? I lördags mötte damerna Hammarby och det var folk på läktaren och man sålde även fika. Hur kommer det sig? Är det fler lag i föreningen som struntar i detta och släpper in publik? Var inte själv där, men känner andra som utan problem kunde komma in på läktaren.

Fotbollssupporter

SVAR DIREKT:

Vi följer de regler som är fastställda och har en lista för varje match vilka som är tillåtna på arenan samt i vilken roll.

Om det var personer som kom in på matchen i lördags utan att stå på listan får vi ta och titta på detta och se vad som brustit.

De regler som gäller är att endast behöriga personer, dvs som har någon roll vid matcharrangemanget skall få vara på arenan.

Det kan vara lag som är bollflickor, press, matchvärd (som utser matchens spelare) samt övriga funktionärer.

Gällande fika har vi bestämt att våra funktionärer skall ha möjlighet att köpa något på arenan då fler är där under lång tid.

När det gäller övriga föreningen så följer vi det som gäller för respektive tävling, dvs Ettanfotboll för herr och GFF för ungdomslag.

Anders Eriksson

Klubbchef

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare