Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare + svar direkt: Vad vill Gävle kommun med sin välkommen-skylt?

Jag åkte förbi den där digitala skylten vid E4 och funderar, vad är det Gävle stad vill kommunicera egentligen för människor som susar fram i 110km/h?

Jag hann se en vinterbild (trots grön vinter) med RÖD text på snövit botten! Trots stora bokstäver går det knappt att läsa! Sen fanns det en rosa ram runt hela bilden, ser direkt anskrämligt ut för varje person med minsta känsla för färg och form.

Det står ovanför skylten: ”GILLA GÄVLE”, men inte varför! Lider kommunikationsavdelningen av dåligt självförtroende?

Visa varför man ska gilla Gävle istället, visa det växande Hemlinbyområdet, visa Alderholmen och hamnen och varför man ska välja Gävle som bostadsort.

Nu visar man en bild som för tankarna till en snörik pittoresk fiskeby istället för en växande stad. Skärpning!

Peter Holm

SVAR DIREKT:

Hej Peter!

Att lyfta fram Gävles styrkor är något vi jobbar med dagligen, och kommer att fortsätta med. Budskapen på infartstavlorna byts ut regelbundet, vi tar med oss dina synpunkter i vårt fortsatta arbete. Gävle kommuns budskap ska vara lätta att ta till sig, oavsett var du möter oss.

Veronica Bångfeldt, tf kommunikationschef

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare