Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare – svar: Jag har ingen aning om du är korkad

Svar till P.B:s insändare "Vi blir väldigt rädda för hur folk tänker":

Att jag skrev korkad, var för att du svarade en insändare på insändaren "bara korkade människor tror att invandrare reser gratis till sina hemländer".

Om du är korkade har jag ingen aning om och för man uttrycker sig korkat innebär inte att man är det. Jag hänvisade jag bara till förvaltningsrätten och deras svar, i den överklagan som gjordes, borde väl tre socionomer kunna förstå, om ni läser vad jag skriver. Jag har inte lagt in några värderingar i något för övrigt.

Håller helt med i att det kan verkar knepigt att söka bidrag för att åka tillbaka till det land man flytt ifrån, kan ju vara omständigheter som gör att man kan återvänd utan att bli dödad, men för mig var inte det problemet, utan att man skriver som om det kan tolkas som att endast asylsökande/flyktingar kan söka bidrag, det är är helt olika saker. Sen har jag inga problem med att bli nervärderad av tre socionomer, säger mer om er än om mig.

Inger J

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare