Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Svårt att tro orden från Strömsbro IF:s ordförande

Kanske det vore på sin plats att revidera sin policy från 2015 som ordförande i Strömsbro IF Innebandy med flera hänvisar till. För det finns ingenstans skrivet hur en ordförande ska bete sig mot sina spelare och ledare.

LÄS OCKSÅ: Efter stenhårda kritiken – Strömsbros ordförande vägrar uttala sig: "Inte intresserad..."

Det kanske även vore på sin plats att ordförande för Strömsbro IF tar sig en funderare på ifall det han nämner kring att ”en Strömsbroit/-are är en person som talar gott om föreningens verksamhet, verkar för föreningens ändamål och verkar för att utveckla föreningens verksamhet. Att underminera föreningens verksamhet genom att agera eller uttrycka sig mot stadgarna eller de policys som verksamheterna jobbar efter är inte förenligt med riktlinjer för föreningen, det bygger heller inte någon klubbkänsla.”

LÄS OCKSÅ: Skarp kritik mot ledarskapet i Strömsbro – föräldrar till spelarna uttalar sig: "Psykisk misshandel"

Någonstans här blev det svårt att tro på orden från ordföranden då man i tidning och på hemsida väljer att kritisera både ledare och spelare i damlaget, det vill säga föreningsverksamhet, på ett sätt som inte är förenligt enligt stadgar och policy.

Anonym förälder

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare