Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Tack för att ni stöttar Kommunals yrkesgrupper!

Vi hör att ni är många som uppskattar det arbete som medlemmarna i Kommunal gör, och vi fackliga företrädare är stolta över att få representera dem.

Det finns omkring 230 olika yrken inom Kommunals avtalsområden och flertalet av dem står just nu i frontlinjen av pandemin och de bär Sverige genom krisen. Medlemmarna är oerhört viktiga för att vårt samhälle ska fungera. Hos Region Gävleborg har vi bland annat undersköterskor, skötare, transportörer, lokalvårdare och vaktmästare som dagligen möter coronaviruset på nära håll.

De här yrkesgrupperna måste få bättre anställningsvillkor, mycket bättre arbetsmiljö och definitivt högre löner för att fler ska välja att arbeta inom dessa områden i framtiden. De behöver många fler kollegor för att kunna klara av servicen i Sverige framöver.

Vi hoppas och utgår ifrån att alla ni som idag stödjer oss även kommer att stå bakom Kommunal när vi i höst ska förhandla högre löner och bättre arbetsvillkor för medlemmarna – för vi behöver allt stöd vi kan få! Tack till alla ni som stöttar oss!

Styrelsen i Sektion Region Gävleborg Kommunal Mitt

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare