Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Tänk till vid nästa val – satsa på ett stabilt parti

Det är glädjande att se hur de så kallade regeringspartierna MP, C, L, tappar i senaste mätningen.

L har väl alltid vänt kappan efter vinden, hänger där det är lättast att få något litet att säga till om.

MP är ju det parti som har flest ministrar i förhållande till röster, ett parti som har kostat en massa pengar för oss vanliga medborgare. MP och dess anhängare borde flytta till inre Norrland och åka kollektivt däruppe. C sjunker också rejält, kan det bero på en dålig politik? KD, lever ni som ni lär? 

Nej, nu är det väl dags för oss svenska väljare att se till att de försvinner från den politiska världen och att vi satsar på de stora partierna. Man funderar ju varför de över huvud taget klamrar sig fast när man klänger sig på S. Maktfullkomlighet, pengar. Alla partier har ett miljöprogram, socialt program, med mera, så ni småpartier som är nischade, som exempelvis MP, ni behövs absolut inte.

Hoppas ni sjunker under spärren, ni som är beroende av S. Ser man på utvecklingen av ert väljarstöd så har vi två år på oss att se till att ni försvinner.

Väljare tänk till! Satsa på ett stabilt parti!

Christer Lundqvist, Hofors

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare