Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Va? Är det plötsligt riskfritt nu?

Vad fort det gick, den 29 september är det helt plötsligt riskfritt att samlas i stora grupper och folksamlingar precis som det var 2019. Ändå läser man om coronautbrott på äldreboenden som blossar upp även nu. Hade det hänt i Nya Zeeland eller Australien hade de stängt ner omgående!

Efter den 29 september kan man alltså inte längre titta snett på de som vägrat vaccinera sig för då klassas inte längre corona som en samhällsfarlig sjukdom. Då har de helt plötsligt blivit en vinnare, oavsett hur många de smittat eller blivit smittade av. Om de överlevt vill säga.

LÄS MER:

Jubel på scener och bland krögare när publiktaket revs

Tak för deltagare vid evenemang tas bort – inga begränsade öppettider på restauranger

Till nästa gång någon farlig pandemi bryter ut måste det finnas någon lag att ta till som tvingar alla att vaccinera sig, annars tappar man ju helt respekten för vad myndigheterna säger, samtidigt som vi slipper allt tjafs kring detta. Vad hade hänt om det varit frågan om ännu farligare sjukdomar?

Länderna praktiserar  ”Följa John principen”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare