Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vad ska vi med försvaret till?

Grattis Försvaret! Hörde på radio Gävleborg att ni har vunnit över fienden i Flygstaden i Söderhamn. Vem bestämmer att ni har vunnit? Har ni verkligen en fiende där?

Nej, banta försvaret till en styrka som kan hjälpa till vid naturkatastrofer, skogsbränder och eftersök med mera.

Ni som springer där och krigar i Söderhamn, speciellt ni triggade befäl, gå och köp ett häftigt tv-spel istället, då får ni nog lika stor upplevelse och vi skulle spara massor av skattepengar.

Jag förstår inte hur Hultqvist kan ligga på så mycket och äska mer pengar till försvaret. Vad ska vi med dem till? Om någon av stormakterna vill erövra Sverige, så är det nog gjort på mindre än ett dygn. Hur tänker ni beslutsfattare. Använd våra pengar till något vettigare än att leka bort miljoner på "låtsaskrig".

Satsa på sociala reformer typ, skola, omsorg, sjukvård för här blöder det verkligen och görs nedskärningar till det sämre.

Hoppas på fred i Söderhamn nu när ni  slagit tillbaka "fienden".

Christer Lundqvist, Hofors

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare