Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Var är ni, partier och politiker som står bakom en storskola i Sandviken?

2022 är det dags för val till kommunfullmäktige igen. Då borde beslut vara taget kring hur skolans utveckling ska vara löst i Sandviken.

Dagens skolchef Inger Norman är på god väg att få sin vilja fram med storskola. Det hon spelar med är eleverna i Sandvikens kommun och våra skattepengar som insats. Förslaget att slå ihop Jernvallens och Björksätras högstadium är ytterligare ett tydligt steg på vägen mot storskola.

Ställer ni lokalpolitiker upp på det och i så fall, vilka är ni politiker som kan stå bakom beslutet till storskola? Det är nu ni har chans att visa oss väljare var ni står i fråga om en storskola i Sandviken, för eller emot?

Politiker i Sandviken, visa oss vilka ni är som är beredda att dra ner på kommunens små skolor och skolorna i Sandvikens ytterområden till förmån för en storskola! Låt oss känna till er ståndpunkt i frågan inför valet 2022.

Hur mycket driv har ni att sätta er in i frågan och se möjligheter och lösningar?

Det är ni politiker som får ta ansvar för skolans utveckling i Sandviken. Vid nästa års val ser vi var ni har stått under den här mandatperioden.

Väljare, förälder och skattebetalare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare