Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Varför bryter inte S med MP?

Man kan fundera hur ett 4 procents-parti kan få bestämma så mycket i vårt land och att det får kosta så mycket som tas från våra skattepengar. Nu senast om migrationskommittén där de inte är med på S linje utan vill ha i stort sett fri invandring så det blir värre än 1995. Det är tydligen beredd att spräcka regeringen. Inget skulle var bättre om så skedde, så S fick regera själv.

Vad är det som gör att Löfven låter detta vansinne fortsätta? MP stoppade förbifart Stockholm som kostade skattebetalarna ett antal miljoner. Sedan har de stoppat Arlandas utbyggnad.  Och vad som också är aktuellt är nu Preems utbyggnad i  Lysekil där Överdomstolen sagt ja.

Även om jag inte är socialdemokrat så skulle S vinna på att regera ensamma. De skulle få igenom mycket mer av sin politik. Gör slag i saken och bryt med MP, statskassan skulle få mer pengar till vettiga saker.

Stiganders

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare