Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Varför förtalar ni mitt underbara land, SD?

Annons

Det finns inget mer bedrövligt parti som strör oro omkring sig som Sverigedemokraterna, och inte har en enda framtidstro. Detta för med sig en oro bland deras väljare, som sprider den vidare i vårt samhället. De ser endast hemska saker, som tydligen de anammar, för invånarna i hela landet.

Vad tror de på? Inget, endast skrämselpropaganda. Dessutom för de detta vidare utanför våra gränser. De ser tydligen en vinst i att nervärdera vårt land och de får allt för många med sig i detta beteende vilket är förödande.

Har svårt att förstå varför de är så förbålt angelägna att underminera vårt goda rykte i världen. Jag vill ha en förklaring – men den skall vara relevant. Inget dravel om invandringen, för där har jag min egen åsikt som inte stämmer överens med detta parti, så bespara mig det. Nu vill jag veta varför ni förtalar mitt underbara land!

Birgitta Larsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare